Értékelő, beszámoló

Sziasztok Olvasóim!



Eljött az év utolsó napja, amikor mindenki évet értékel, számot vet az elmúlt időszakkal.

Cleaveland világa nem létezik régóta, csak nagyjából fél éve. Voltak elődei, kipróbáltam előtte két másik platformot, de a blogger elég jónak bizonyult ahhoz, hogy itt maradjak. Nem fűztem hozzá nagy reményt, és nem gondoltam, hogy bárkit is érdekelni fog mindaz, amit leírok és megosztok, ám meglepetésemre mégis így van. Majd' kétezer oldalmegjelenítés

További szócséplés helyett inkább mutatom a száraz tényeket képekbe gyűjtve.


Mint látjátok, a legtöbb megjelenítés az arckönyvről érkezik, viszont a második helyen a moly áll.



Talán nem meglepő, hogy itthonról, Magyarországról történt a legtöbb látogatás, mégis, a legnagyobb büszkeséggel az tölt el, hogy még a világ másik felén, Peruban is van, aki olvassa a blogot, érdeklődik a szavaim iránt.

Köszönöm nektek mindezt!

Ez a ti érdemetek, mert hát mit is érnének a szavak olvasók nélkül. Most pedig ki-ki a kedve szerint hangolódjon az esti bulira.



Ti merre töltitek a szilvesztert?Írjátok meg kommentben. Arra gondoltam, hogy a FEZEN szilveszteri buliján fogok részt venni (vagy itthon filmezek és alszok). Akinek Esetleg van kedve társulni, szóljon.

Boldogabb újat kívánok mindegyikőtöknek!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Akikért érdemes csinálni:

Keresés

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete A kéziratok szerkesztése, bár gyakran háttérbe szorul a kreatív folyamatban, elengedhetetlen lépése a ...

Népszerű bejegyzések