Itt van...

... megjött, a Könyv! Nagyon vártam már, pedig csak néhány napja rendeltem, és most a polcomat díszíti addig, amíg be nem fejezem A tó úrnője'-t.

Ez egy olyan kötet, ami (már az első információ morzsa napvilágra kerülésétől fogva) tudtam, hogy a polcomon lesz. Aztán amikor tudomást szereztem erről a dedikált kiadásról, azt mondtam, hogy: "Kell! Bármennyibe is kerül, kell!" És így lett.

De, hogy mondjak is valamit, ne csak öncélú örömujjongás legyen, kezdjük az elején.
Egy szokványos karton dobozban érkezett, egyedül a rajta elhelyezett címke bizonyította, hogy Angliából érkezett.

Bocs a paint-es kitakarásért.

A dobozt nem volt könnyű kinyitni, ugyanis a kedves hazai futárszolgálat egy bazinagy zacskót ragasztott a doboznak arra az oldalára, ahol a nyitó csík leledzett. De semmi gond, megoldottam a kérdést, és sikerült hozzá jutnom a tartalomhoz, ami egy buborékfólia segítségével eléggé szorosan tartózkodott a kuckójában.


Később láttam, hogy nem csak körbe van tekerve a fóliával, mint ahogy itthon szokás (ha egyáltalán), hanem egy pattogós zacskóba van húzva, olyan szorosan, ahogy az a képen is látszik.

De nézzük csak, mi van itt:

Vajon mi lapulhat a csomagban?

Az ajándék szalagos kártya tanúsága szerint ez egy dedikált kiadás... majd meglátjuk, hogy igaza van-e, viszont előbb még ki kell szabadítani ebből a (tényleg) nagyon ízléses csomagolásból.


Elölről...
"Mit csinál ez a gomb!"


... és hátulról.


Ó, igen! Mr. Bruce Dickinson életrajzi könyve személyesen. Kézben fogva eléggé minőségi érzést nyújt, a könyv nehéz (hiába, a világ legnépszerűbb Heavy Metal bandájának énekeséről van szó).


 Íme a borító belső oldala...



...és a könyv a ruha nélkül:



Nyissuk ki végre a könyvet és nézzünk be a borító alá, derítsük ki, hogy a cetli igazat szólt-e:

Valóban dedikált.


Igen, igaza volt, ez tényleg egy aláírt példány.

Összességében annyit tudok mondani az első körbe tapogatás után, hogy minden centet megért! Alig várom, hogy olvashassam. Ha igaz, amit mondanak, akkor ebből lesz majd az első hangoskönyvem is, amit be fogok szerezni, ugyanis maga Bruce olvasta fel!

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Akikért érdemes csinálni:

Keresés

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete A kéziratok szerkesztése, bár gyakran háttérbe szorul a kreatív folyamatban, elengedhetetlen lépése a ...

Népszerű bejegyzések