Egy új faj

Sziasztok!


Augusztus 28-a van. Vége a nyárnak és hamarosan kezdődik az iskola is. Mondhatnám a már mindenki számára ismeretes Stark szavakat, miszerint "Közeleg a tél"

Szóval igen, a vasút téli menetrendre váltott és aki még pénteken kényelmesen, a kerékpárjával utazott le a Balaton északi partjára a hétvégére, annak ma már kínszenvedés lesz visszautazni.


Ennyit a mérgelődésről.

Cleaveland világában (ritkán ugyan, de) jó is történik!

Örömmel jelenthetem be, hogy Pentar földjén új fajra találtak a hozzáértők, amit eddig nem is tudom, hogy miért nem vettek észre. Ez az új élőlény egy hegyi troll pár (talán többen is vannak, nem ők fajuk utolsó példányai).
Azt hiszem, hogy a jó rejtőzködő képességük és a lakhelyük miatt nem találtak rájuk korábban. A hímek kőszerű, szürke bőre, amit zöld, kék és szürke, zúzmóra hasonlító foltok tarkítanak, a környezettől függően változik (amíg a szürke valamely árnyalatához hasonlatos). Teljesen szőrtelenek, csak a fejük búbját takarja némi moha. Primitív fegyvert (egy letördelt ágú fatörzs) hord magánál, azzal ejti el az erdő vadjait.
A nőstény a barlangban marad és őrzi a tüzet, amin a megnyúzott vadakat sütögeti.

Párt egy életre választanak maguknak, ezért, ha egyedül maradnak, nem keresnek mást.
Egy kicsit butácskák, amolyan trollosan okos lények.



Tudassátok velem, ha többet is szeretnétek tudni róluk. Elérhető vagyok itt a blogon, e-mailben, esetleg moly-on Cleaveland néven.












Carlow Cleaveland











0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Akikért érdemes csinálni:

Keresés

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete

A Kéziratok Szerkesztésének Művészete A kéziratok szerkesztése, bár gyakran háttérbe szorul a kreatív folyamatban, elengedhetetlen lépése a ...

Népszerű bejegyzések